Aluetoimikunnan perustaminen marraskuussa 2016

 

 

Aluetoimikuntaa Pirkanmaalle oli toivottu, haaveiltu ja kaavailtu vuosikausia. Suomen Tanskandoggi ry:n johtokunta pilkkeet silmäkulmissaan haastoi alueella asuvan STD ry:n tuoreen johtokuntalaisen perustamaan vihdoin aluetoimikuntaa.

STD ry:n johtokunnan avustamana ja tukemana otin härkää sarvista ja nytkäytin aluetoimikunnan alulle. Perustamiskokous ennalta tiedusteltujen, toimihenkilöiksi kiinnostuneiden kesken pidettiin viimein 27.11.2016. Perustamiskokouksessa meitä oli avustamassa ihana ja asiantunteva STD ry:n varapuheenjohtaja, Eteländoggien puheenjohtaja sekä aluetoimikuntien yhteyshenkilö Netta Keyriläinen. Paikanpäällä ollut innostunut kolmikko lähti kanssani vetämään ensimmäistä toimintakautta johtokuntana, vaikka käytännössä kaikki me olimme (ja olemme) ihan ummikkoja. Alku ei ole mennyt ihan niinkuin Strömsössä, m u t t a yhdessä kuitenkin uskon ja tiedän meidän selviytyvän ja saavan jotain hienoa aikaiseksi!

 

Haluan kiittää yhdistyksen johtokuntaa tsempittämisestä alun alkaen sekä erikseen vielä Teija Salmi-Aaltoa ja Netta Keyriläistä, jotka valoivat minuun uskoa silloin kun se itseltä meinasi loppua. Iso kiitos Sari Vainionpäälle mm. asiakirjojen kanssa avustamisesta. Mukaan lähtemisestä valtavan suuri kiitos myös Pirkanmaan aluetoimikunnan rohkeille perustajajäsenille eli johtokunnalle!

Terveisin Ulla Vaskelainen, puheenjohtaja 2016->